Keuken op maat

De keuken is een plek in huis waar veel tijd wordt doorgebracht, een mooie keuken mag niet ontbreken en geeft een echte meerwaarde aan uw woning. Er zijn heel wat mogelijkheden qua design, opstelling en apparatuur. In onderstaand stappenplan krijgt u een idee van hoe we te werk gaan. Heeft u een vraag of wenst u een offerte? Aarzel niet om ons te contacteren.
Afspraak

Wanneer u heeft besloten om een keuken op maat te laten maken kunt u met ons contact opnemen. Dit kan telefonisch of per mail. We maken samen een afspraak wanneer dit u het beste past. Dit kan overdag, 's avonds of zelfs in het weekend.

Opmeting

Eerst en vooral luisteren wij naar uw wensen. Na het opmeten wordt een schets gemaakt van hoe de keuken er kan uitzien en bekijken we samen de mogelijkheden inzake indeling

Ontwerp

De schets van uw keuken met de opstelling en indeling wordt door ons volledig uitgewerkt en wij bezorgen u een digitaal 3D ontwerp, zo krijgt u een perfect beeld van hoe uw keuken eruit zal zien.

Materiaalkeuze

We bekijken samen met u de geschikte materialen en maken voor u een afspraak met onze partners zodat u alle keukentoestellen en toebehoren kunt kiezen.

Offerte

Nadat u bij onze partners een keuze heeft kunnen maken qua toestellen, bezorgen wij u een gedetailleerde offerte waarin alles is opgenomen zodanig u niet voor verrassingen komt te staan

Realisatie

Na goedkeuring van de offerte starten wij met de realisatie van uw keuken. Dit gebeurt in ons atelier waar we een modern machinepark ter beschikking hebben. Wanneer uw keuken is gemaakt maken wij samen met u een afspraak om uw keuken te komen plaatsen.

Oplevering

Ziezo! Uw droomkeuken is tot in het kleinste detail afgewerkt en volledig schoongemaakt zodat u er direct van kunt genieten!

Duidelijkheid is voor iedereen belangrijk! Wij werken daarom met heldere, eenvoudig te controleren prijsafspraken.
Contacteer ons